Om

Hej og velkommen til min blog, LPfitness.dk

IMG_0019

Som i nok allerede nu kan konkludere, vil der være fokus på min passion for fitness – mit eget syn på sundhed. Min store passion er uden tvivl sundhed og velværd, og jeg har derfor uddannet mig hos Fitness Institute som fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder. Jeg gennemførte disse forløb ved siden af mit fuldtidsarbejde. Jeg er vild med udfordringer, og det kan jeg love jer for, at det var. I en travl hverdag – nok ligesom jeres – formår jeg at finde balancen mellem en sund levestil, træning og stadige nye livets gode lækkerier – OG JA, jeg tænker på burger med det hele, kinder-chokolade, cookies, is ja you name it.

Hvem er jeg? 

 Jeg hedder Louise Persson og er 23 år. Jeg vil beskrive mig med tre simple ord: 

  • Positiv
  • Fitnessfreak 
  • En værre grinebider 

Yes, det må vidst være en god opsummering om mig – og bare lige så i ikke tror, jeg bare er en lalleglad person, så kan jeg sagtens være negativ og ryge ned i det sorte hul – min mor skriver gerne under på det (Sorry Mutti), men jeg forsøger så vidt muligt at komme igennem livets forhindringer med et positivt sind, selvom jeg ryger af sporet en gang i mellem. Men det skal der også være plads til – men JA jeg er absolut en fitnessfreak, jeg elsker det! det giver mig noget, som jeg ikke har oplevet før – overskud, selvtillid, lykke og en ordentlig omgang sved på panden ? Det er da lækkerhed uden lige!

Jeg går på Copenhagen Business School og læser HA(psyk), hvilket omhandler menneskets funktion i en virksomhed med henblik på relationer og motivation. Vi kigger på, hvordan man kan skabe bedre resultater i virksomheden ved at styrke rammerne for medarbejdernes samarbejde. Det er super spændende, men det er hellere ikke for sjov. BUM BUM voksenlivet er sat i gang.

Sundhed for mig

For mig er det vigtig, at det skal være simpelt og dejligt at leve sundt. Det handler ikke om en streng diæt, men om en livsstilsændring med alternativer. Træning skal være nemt og tilgængeligt, så hvis du har svært ved at følge med den store fitnessepidemi, så kan du roligt følge med her – vi tager et skridt ad gangen – MEN til jer, som kører fuld skrue med træningen, vil jeg give nogle lækre udfordringer.

Jeres forventninger til bloggen

Hvad kan i forvente af mig? For det første en masse lækkerier, men der vil være et fokus på mine videoer: særlig min ABC-WORKOUT med LP 

 Jeg har simpelthen glædet mig utrolig meget med at komme i gang med blogge, da jeg har fundet på noget sjovt, anderledes og aktivt! Så hvis du ligesom mig er fuldt på med energi og vilje til at komme i gang, er du kommet til det rette sted!

Jeg har lavet en ABC-workout, hvor der er tilknyttet en øvelse til hvert bogstav i alfabetet. Så der vil for hver uge være et tema f.eks. din ynglings ret, som vil være din workout fx OMELET

O = 10 x side-to-side
M = 30 x mountain climbers
E = 30-60 sek. planke
L = 30 x lunges
E = 30-60 sek. planke
T = 15 x triceps

BUM BUM, så er der en lækker workout klar til dig! Spændende, anderledes og aldeles sjovt 😀

Jeg håber, i er klar på at give den gas sammen med mig. Alle er velkomne – workout kan både foregå derhjemme, i centret og hvis man er rigtig frisk, så er naturen også et lækkert sted at være aktiv ? Det er dig, der styrer tempoet og kan tilpasse din workout lige præcis til din kunnen. SÅ JUMP IN og lad os komme i gang!

Udover det – alt efter hvad lektielæsning byder på – vil der komme lækre inputs såsom ugens træningsprogram, ugens favorit-øvelse, LP-challenge samt lækre og sunde opskrifter. Jeg vil give jer et indblik i min måde at skabe balance i hverdagen – både med 2 x arbejde, fitness, blog og studie. Jeg er passioneret og vil gerne alt på en gang. Så hvis du har lyst, er du mere velkommen til at følge med. Jeg er bare beæret over, at du vil følge mig i min lille rejse.

Mine forventninger til jer

JA, jeg har faktisk også nogle forventninger til jer – udover i lærer mig at kende ud fra mine blogs og videoer, så vil jeg rigtig gerne lære jer at kende. Det skal vi gøre igennem ABC-WORKOUT, hvor der vil være et tema fx din ynglings film, vi vil på den måde lære hinanden bedre at kende – ikke kun mig og dig men også andre følgere ligesom dig selv. Jeg vil utrolig gerne følge med i jeres ABC-workouts, hvilket I kan gøre på følgende måde:

Hashtag på Instagram:
#LPworkout
#LPenergiboost
#LPfitnessdk

Min instagram: Loupersson

Kort og kontant

(for dig, der ikke vil læse den lange smøre – som du nok har gjort alligevel)

Der vil være fokus på min balance mellem uddannelse, træning, blog og ja, hvad jeg nu ellers finder på hen ad vejen. MEN MEN MEN udover det, vil det være ligesom en lækker gavebod med trænings tips, sjov og ikke mindst masser af smil og latter ?

De bedste tanker
LP