0 In Mig og mit liv i sus og dus

A walk down Memory Lane // 8 år

Det er fuldstændigt vanvittigt at tænke på, at jeg har været sammen med min kæreste i hele 8 år.. waaaauw.. jeg bliver stadig overrasket over, hvor længe det egentligt er! I dag skal vi fejre vores 8 år sammen, og derfor har jeg lavet en “walk down Memory Lane”, hvor jeg har lavet en tidslinje fra år 2009-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor kommer billederne fra?

  • År 2009: Vi havde været kærester i en uge, hvorefter min mor og hendes kæreste, Poul, tilbød, at han kunne komme med på ferie i Kroatien – og det kom han! Det var en virkelig dejlig ferie sammen; rigtig nyforelskede❤
  • År 2010: Vi havde været i Bonbonland sammen med Nicolais familie, hvorefter en lang dag med sjov gik vi begge kolde på bagsædet af bilen
  • År 2011: Vi fejrer min 18-års fødselsdag. Ekstra info: jeg havde på daværende tidspunkt orange/rødt hår, som var rigtig flot, men det blev kaldt “piti-hår”, da min kæreste også er rødhåret. Ja, det blev hurtigt brunt igen..
  • År 2012: Nicolai blev student dette år, og det skulle selvfølgelig fejres!
  • År 2013: Der blev det min tur til at være nybagt student, og det fejrede vi sammen med min mor og Poul med en tur til USA, Florida, hvor billedet er taget fra.
  • År 2014: En random dag i kalenderen, hvor vi valgte at flexe guns samtidig med, at vi børster tænder. Det er et lille men betydningsfuldt minde, som sætter et kæmpe smil på mine læber. SÅ mange fantastiske minder sammen – store som små. Husk at værdsæt selv de små minder sammen!
  • År 2015: Jeg vandt en konkurrence hos Fitness World, hvilket bød på et forhindringsløb, Tough Viking, i Malmø på 10 kilometer. Det var SÅ hårdt, men også utrolig fantastisk! Du kan læse om et af mine andre løb her: Nordic Race 2016
  • År 2016: Her ser du et af de MANGE billeder fra vores kærlighedsferie til Mauritius. Nysgerrig efter mere? Klik her
  • År 2017: Et helt igennem fantastisk og super akavet billede! Her har min fantastiske kæreste inviteret mig på fødselsdagsmiddag på MASH, hvor vi fik utrolig lækker mad! Det kan godt blive et fødselsdagsritual fremover 😍

Det bedste ved, at vi har været sammen med hinanden så længe, er, at vi kender hinanden ud og ind. MEN trods det kan han stadig overraske mig og få mig til at blive nyforelsket igen 😍 Det er en kærlighed, jeg aldrig vil være foruden!

SÅ vil jeg ønske jer alle en masse kærlighed i jeres retning og forhåbentlig en lille træning ved siden af – måske sammen med din kæreste, din flirt eller måske bare en rigtig god ven?

De bedste tanker 
LP

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply