0 In Inspiration til din træning

Vacay workout // Ferietræning

Dagens indslag er inspiration til din træning og med særlig henblik på, hvis du skal på ferie og ikke har et træningscenter tilgængeligt. Vi arbejder med vores kropsvægt, og jeg har bl.a. valgt at inkludere et sjippetorv og en bootybuilder fra cwtraining. Men det er ikke et must for at gennemføre denne vacay workout, så lad os bare komme til det! Klik på video og kom igang 🙂

 

 

Warm up

2 x (1-2-3-4-3-2-1) Squat + armbøjninger
3 x 10 lunges kick back
4 x 1:1 min sjipning + rygbøjninger

 

Pick 5-6 exercises
4 x 45 sek. aktiv + 15 sek. pause pr. exercise

 1. Squat with elastic band
 2. Alternative burpee
 3. Jump – shoulder – hip – foot
 4. High knee
 5. The jumping frog
 6. Kick back 4:3
 7. Planke twist
 8. Planke shoulder-touch
 9. Moving side-plank
 10. Glutes bridge ell. Crawl out
 11. Mountain climbers
 12. Sit ups
 13. Crunch boxing
 14. Jumpsquat
 15. Side-to-side
 16. Low jacks + moving squat
 17. Heel touches
 18. Bicycle crunch
 19. One-leg jump
 20. Sjipning

Jeg har valgt at tilføje forskellige øvelser, så ferietræningen ikke bliver for kedelig, så her har du mulighed for at mikse øvelserne på kryds og tværs – og hvis du selv vil, kan du også tilføje dine egne.
Ellers er der ikke andet at sige end at jeg ønsker jer en fantastisk sommer og håber, at I får en dejlig ferie og forhåbentlig kan bruge inspirationen fra denne vacay workout. Jeg ønsker jer i hvert fald en dejlige dag og en god ferietræning!

De bedste tanker 
LP

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply