0 In Inspiration til din træning/ Mig og mit liv i sus og dus

New project // Fullbody Workout

NYT PROJEKT PÅ BLOGGEN I DAG!

Vi starter ugen med et brag! Jeg har endnu ikke lavet et fullbody program på bloggen, så det var selvfølgelig på tide. Men legen stopper ikke her, for jeg har teamet mig op med de dygtige drenge, Oliver Berg og Jens Nordhausen. Vi har sammen skabt en seriøs og intens video, hvor vi viser den rå og seriøse side af mit fitness-jeg.
Når jeg laver videoer, er det vigtigt, at de også afspejler mig, hvilket indtil videre har bestået af en masse krut i måsen, smil på hele femøren og en stor kærlighed til fitnesscentret.

 

MEN udover denne glade fitness pige gemmer sig også en seriøs person, der går op i sin træning og vil forbedre sin krop for år til år. I kan tjekke mit blogindlæg med mine fremskridt fra 2012-2016, hvor man kan se markant forskel på min krop. Jeg elsker træning. og nej jeg kan ikke kun lide det, nej jeg elsker det! Det giver mig energi og er min egen form for terapi, og det er kun mig mod mig oppe i centret – og det er skøn følelse.

SÅ JEG BYDER JER HJERTELIG VELKOMMEN – OG TAG GODT IMOD  – MIT SERIØSE OG AMBITIØSE JEG!

 

Full-body program
15 minutters opvarmning ( fx intervalløb, roning eller crosstrainer)

Ben
4 x 10 squats
4 x 10 kickbacks
4 x 12 Alternativ T-bar squat (6 gentagelser til hver side)

Bryst
4 x 8 chestpress
4 x 8-10 armbøjninger

Ryg
4 x max Pull ups (Jeg tilføjer ofte en elastik for mindre belastning)
4 x 12 Face-pull

Arme 
3 x 10 biceps curl
3 x 10 triceps extentions

I er velkommen til at afprøve programmet og kom endelig med feedback ellers håber jeg I har nydt videoen og vil give den et like på vejen!

De bedste tanker
LP

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply