1 In Mine små eventyrer

Getaway to Berlin // Vlog

Min kæreste og jeg tog en spontan rejse til Berlin i 4 dage for at komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde hinandens selskab! Det var simpelthen så fantastisk. Vi havde bestilt et lækkert hotel (Hotel Q!) med skønt personale og et flot værelse med badekar ved sengen, lidt luksus skal der til!

Jeg er en stor fan af oplevelsesvideoer (det såkaldte Vlog). Jeg har samlet en række skønne øjeblikke fra turen, der både består af kærlighed, spas og en masse shopping – lige en rejse efter min smag. Tag endelig et kig, og føl dig inspireret til at tage en getaway-tur med en af dine nærmeste, det kan stærkt anbefales!

Jeg synes selv, jeg begyndte at vise symptomer på eksamensstress, hvilket ikke giver mening, da der stadig er ca. 1,5 måned til, og jeg kan ikke helt forstå hvorfor? MEN det gjorde, at denne rejse var et klart must! Og vi nød det virkelig, og jeg glæder mig allerede til vores næste eventyr sammen.

Jeg vil ønske jer en dejlig dag og forhåbentlig lidt solskin på jeres vej!

De bedste tanker 
Nico og LP

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annette Persson
    4. april 2017 at 9:25

    Hold da ferie fik et stort smil frem på læben – og i ny og næ et grin 😂😂😂😂😂

    En rigtig feel good video – tak for det 😘❤

  • Leave a Reply