0 In Healthy recipes

Cookie Mood Sunday

Har vi ikke alle haft en Cookie Mood Sunday?
#næstenhverweekend #CookieMoodEveryday

Jeg har smagt en del lækkerier fra ProteinBaker, og det er der en årsag til!  I denne omgang har jeg været en heldig én, som har fået fornøjelsen af at afprøve deres protein cookies (sponsoreret). Trods for at jeg er klar fortaler for chokoladeprodukterne (særlig deres chocolate fudge cake, holy moly?), så er deres cookies også rigtig gode bl.a. til en hyggeaften med pigerne eller måske bare en lille snackpause – de er specielt gode til en snackpause både derhjemme, arbejdet eller studiet. Just an Everyday Cookie??

Tre essentielle om Proteincookien

  • High in fibers
  • No added sugar
  • High protein

What’s not to love? Du kan finde dem her og i Magasin ved Kongens Nytorv (Kælderen ved MAD&VIN)

De bedste tanker 
LP

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply