0 In Inspiration til din træning

Upperbody Workout

 INSPIRATION THURSDAY!

Mangler du inspiration til din overkropstræning? Så er du kommet til det helt rigtige sted – nemlig her hos mig! Jeg har gjort det nemt og lavet en video til jer, så ingen lange røverhistorier i dag (øv altså, what a shame), bare tryk play på videoen, så kører det ??

Jeg har lavet en lille fin “opskrift” til øvelserne, som du kan bruge, hvis du har lyst. Jeg har selv en hukommelse som en guldfisk, så derfor skriver jeg næsten altid mine planlagte øvelser ned, så jeg har det lige ved hånden. Tag endelig et screenshot ✌?

Jeg håber, det giver dig inspiration til din næste overkropstræning ellers er du velkommen til at snuse rundt på bloggen, hvor der er mere, hvor det kommer fra!

God træning til jer alle

De bedste tanker 
LP

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply