0 In Den blandede box

5 gode tips til din mandag

GODMORGEN DERUDE!

Så fløj weekenden afsted igen igen, og mandagen er sat igang! Jeg er selv en, der lider af hold-nu-fest-det-er-hårdt-at-komme-op-mandag, så derfor har jeg et par lækre fif til at sætte morgen godt i gang!

 1. Sørg for at du har fået nok søvn, så du ikke er dårlig stilet fra morgenstunden af. Det kan være forskelligt fra person til person, hvor meget søvn man behøver. Jeg kan sagtens klare mig med 6-7 timer, men det optimale er 8 timer.
 2. MORGENMAD! Sørg for at få noget i skrutten, så dit hoved kan fungere ordentlig i løbet af dagen. Morgenmaden er vigtig for din start på dagen. Her er mine forslag til dig.
  • Hjemmelavet gulerodsbolle. Opskriften kan du finde her.
  • Havregrød eller skyr m. topping
  • Proteinbar til dig på farten
  • Proteinsmoothie og fuldkornstoast
 3. Start dagen med positivitet. Nævn 3 positive ting, som du er glad for eller kan glæde dig til i løbet af dagen. Mine tre positive tanker for dagen: #LPenergiboost
  • Jeg skal møde kl. 12.35, så jeg har tid til træning! Wuhuuu
  • Jeg har en god hårdag. Husk, at selv de små ting også tæller.
  • Jeg har tid til at lave et blogindlæg, inden jeg tager i skole.
 4. Sæt din ynglingsmusik på fra morgenstunden for at få sat gang i kroppen og vågne ordentlig op inden, du skal i gang med dagens forpligtelser. Jeg synes selv, det er en god måde at komme igang på. Prøv engang ❤️
 5. ET SMIL SMITTER. Så inden du går ud af døren, så tag lige et kig forbi spejlet og smil til dig selv. Det er faktisk ret sjovt! Jeg kan ikke lade være med at smågrine lidt, men det virker i hvert fald for mig – og hvis du er en rigtig dare-devil, så smil til folk på din vej. De fleste kan ikke lade vær’ med at smile tilbage til dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så vil jeg ønske jer en fantastisk mandag med en masse smil på din vej.

De bedste tanker 
LP 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply