0 In Mig og mit liv i sus og dus

My Journey

Min interesse for sundhed og træning startede som en klassisk nyopstartet januartype (Jep, det er mig, vi taler om), som var klar til at gøre noget ved sine lovehandles – dog skal det påpeges, at jeg aldrig har været en stor pige, men typen med lidt ekstra på siderne.

Jeg startede stille og roligt med min veninde på løbebåndene, da det var ALT for skræmmende at komme hen til maskinerne, hvor alle mændene var.. Jeg begyndte så småt at tage på nogle hold. Tiden gik og inden for kort tid kunne jeg se fysiske forandringer.. centimeter fra både talje, mave og arme. Jeg blev helt hooked! Jeg var overrasket over, hvad enkelte ændringer i ens hverdag kunne gøre ved ens krop. Udover det fik jeg også en fornyet energi, som jeg ikke havde oplevet før ❤️

Jeg startede min første træning i 2.g og fortsatte stilen – min passion voksede nærmest for hver eneste træning, jeg havde. Så da jeg pludselig skulle have et ekstra sabbatår, besluttede jeg at gøre noget for mig selv, så jeg tog fat i FitnessInstitute for at udforske og blive klogere på min passion og tilmeldte mig uddannelserne: anatomi/fysiologi, fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder.

Nordic Race 2016

– Og sikke en fed oplevelse! Jeg mødte en masse fantastiske mennesker! Jeg har aldrig nørdet eller været så draget mod læsemateriale før, som jeg var der (LÆS: Jeg er absolut ikke nogen bogorm, så det var en vild følelse).

MEN JA siden min første træning har jeg fortsat min passion, og jeg elsker stadig at træne – både alene og med andre! Det er jo et hav af endorfiner, som rammer én – det er simpelthen bare så fantastisk, den oplevelse man får fra ud af det!

 

 

Hvorfor har jeg så valgt at blogge?

Lige nu sidder jeg og skriver dette indlæg, og jeg har haft et konstant smil på mine læber, siden jeg startede første sætning. Det er skønt at blogge, det er nærmest en lettelse at få nogle tanker ned på skrift. Udover jeg selvfølgelig gerne vil inspirere jer, som følger med! OG TAK TIL JER, DER GØR! Så vil jeg også gerne have, at det ikke bliver en klassisk ”Jeg-er-smuk-og-kan-alt”-profil. Jeg kan ikke alt, jeg ved ikke alt, jeg er heller ikke en prof til alt træninghejs, MEN jeg har en energi og et drive som er med til at betegne mig som person – og det vil jeg dele med jer. Så udover fitnessfladen skal I også lære mig at kende på godt og ondt. Jeg har en masse inspirerende træningsindslag men derudover skal I også have muligheden for at få et indblik i mit personlig jeg, tjek selv her: strækmærker (puha, stadig mit mest grænseoverskridende indlæg til dato), menstruationsfaser (masser af sjove illustrationsbilleder), 02-tals-pige (mit bedste indlæg til dato) og bl.a. mit seneste indlæg om mit første besøg på Wulff og Konstali.

KORT OG KONTANT Jeg blogger fordi det gør mig glad! På den note vil jeg ønske jer alle en fantastisk dag

De bedste tanker 
LP

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply