1 In Mine små eventyrer

Weekendshygge // Wulff & Konstali

Weekenden kan betyde en mange ting: fest, familietamtam, kærestetid, lektielæsning .. ja you name it! Min weekend handler ofte om at slå hovedet fra, og i forrige weekend handlede det om kærestetid, så derfor besluttede Nicolai og jeg at tage ud og spise brunch. Da vi havde “sovet for længe” var det ikke længere tid til morgenmad?? Så derfor blev brunch det kloge valg.. MEN så kom det store spørgsmål hvor henne??? Jeg havde lyst til at prøve noget nyt, så jeg forslog MAD & KAFFE eller Wulff & Konstali.

OG NEJ, jeg har ikke været nogle af stederne forinden, selvom det er det helt store hit på de sociale medier.. . og nogle gange bliver jeg sådan lidt: “Bare fordi andre gør det, behøver jeg ikke..”, SÅ derfor har jeg ikke oplevet nogle af disse steder endnu, men tiden måtte jo komme! Vi kørte ind mod byen for MAD & KAFFE, men der var alt for mange i kø.. og vi var begge på dette tidspunkt MEGET SULTNE, så vi kørte videre til W&K! Der var kun få før os, så vi ventede pænt og fik en lækker plads ved vinduet.

Trods for at stedet var hypet var det GODT NOK LÆKKERT! PS. Nicolai er ved at være træt af at vente på maden og lege fotograf, så derfor blev han … ja lad os sige liiiiidt kreativ

Masser af kærlighed når vi er sammen! Ingen tvivl der ? ? Men jeg kunne ikke lade være, så jeg har også lavet en lille fin stemningsvideo til jer.. det er jeg jo blevet ret fan af! SO here you go, enjoy ❤️

Jeg er i hvert fald positivt overrasket over stedet pga. dejlig stemning, lækker mad og god betjening! Jeg vil helt klart anbefale og tage et kig forbi. Jeg hapsede selv følgende valg:

 • Mandelcroissant ?? ?
 • Øko. røræg m/ purløg (vegetar og glutenfrit)
 • Stegt bacon fra Grambogård (glutenfrit og laktosefri)
 • Chiagrød m/ granatæble + mandelmælk + agavesirup + kokosflager (vegetar, glutenfrit og laktosefri)
 • Birkesvaffel m/ citron + vaniljesirup (vegetar)

Og mætte det blev vi! På den note vil jeg ønske jer en dejlig dag og forhåbentlig noget skøn mad i skrutten!

De bedste tanker 
LP

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  My Journey – LPFitness
  27. februar 2017 at 21:48

  […] Lige nu sidder jeg og skriver dette indlæg, og jeg har haft et konstant smil på mine læber, siden jeg startede første sætning. Det er skønt at blogge, det er nærmest en lettelse at få nogle tanker ned på skrift. Udover jeg selvfølgelig gerne vil inspirere jer, som følger med! OG TAK TIL JER, DER GØR! Så vil jeg også gerne have, at det ikke bliver en klassisk ”Jeg-er-smuk-og-kan-alt”-profil. Jeg kan ikke alt, jeg ved ikke alt, jeg er heller ikke en prof til alt træninghejs, MEN jeg har en energi og et drive som er med til at betegne mig som person – og det vil jeg dele med jer. Så udover fitnessfladen skal I også lære mig at kende på godt og ondt. Jeg har en masse inspirerende træningsindslag men derudover skal I også have muligheden for at få et indblik i mit personlig jeg for eksempel: strækmærker (puha, stadig mit mest grænseoverskridende indlæg til dato), menstruationsfaser (masser af sjove illustrationsbilleder), 02-tals-pige (mit bedste indlæg til dato) og bl.a. mit seneste indlæg om mit første besøg på Wulff og Konstali. […]

 • Leave a Reply