1 In Mine små eventyrer

Tignes, Frankrig // Skiferie

Hej alle sammen!

Så er det vist også på tide til et nyt indslag! Der har været en smule stille på bloggen på grund af eksamener.. og kort tid efter de var afsluttet drog jeg mod det lækre Frankrig med studiet (HA psyk’erne)  for at nyde livet og komme lidt væk. SÅ derfor skal mit første indslag også være omkring min skønne skiferie!

Jeg har oplevet en masse og endda noget, jeg aldrig nogensinde kunne have forestillet mig, MEN først vil jeg vise jer en stemningsvideo fra Tignes, hvor vi boede og vores massevis af timer på ski!

 

Denne video viser kun et lille udsnit af min ferie, men det giver et godt billede af både sjove- og succesoplevelser på ski, hvor jeg hoppede i med begge ben. Jeg forsøgte mig med skihop, fik kørt off-pist samt kørt ned af en rød pist! Her er lidt ekstra stemningsfeeling fra Frankrigs flotte bjerge

 

 

Udover dette lækre landskab med det smukkeste syn, så oplevede jeg også noget, som var en overraskelse i sig selv.. Jeg stødte nemlig ind i Geordie Shores crew ? ?

Aaron & Marty for Geordie Shore

 

Jeg besluttede mig simpelthen for (efter gode 20-30 minutters tid) i at tage en snak med dem, hvilket resulterede i en fed samtale med Aaron og Marty samt invitation til at komme i tv’et med dem og feste løs, men desværre blev deres bar-destination ændret i sidste øjeblik, men PYT det var mega fedt, og jeg er helt sikkert et minde rigere! Og en lille smule mere fame ?

Jeg har haft den skønneste skiferie med de dejligeste mennesker, og jeg er nu klar til at hoppe tilbage til en mere aktiv tilgang til bloggen, men HUSK at hvis der til tider er lidt stille her på LPfitness, så har du rig mulighed for at undersøge vores andre bloggere på Beaubeau.dk, tag et endelig et kig!

Stort vinterknus herfra!De bedste tanker 

LP

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annette Persson
    7. februar 2017 at 16:01

    Dejligt at få et indblik i din og dine medstuderendes tiltrængte vinterferie til Tignes ??⛷??. Skønt at se, at du også kan slappe af og nyde livet ???

  • Leave a Reply