1 In Den blandede box

Fra sovetryne til liderbuks..

Okay, vi kan ligeså godt slå hul på emnet hurtigst muligt.. der er vist ikke nogen elegant vej til at snakke om den tid på måneden.. og ja ladies, jeg snakker om menstruation, og alt hvad det end indebærer. 

Nu har du jo sikkert haft emnet oppe, når du har snakket med pigerne om både smerter og mærkelig humørsvingninger. Jeg vil derfor gerne dele mine mærkelig faser, måske du kan relatere til det? Jeg har dog nogle veninder, som ingen effekt har fra deres menstruationsperiode, men det kan man vist ikke sige om mig?


Disse billeder er med til at skabe et godt indtryk af min PMS (Præmenstruelt syndrom):

image1

 

image2

 

image3

 

image4

 

 

 

LET ME EXPLAIN!

Hovedpine og generel ømhed er klassisk for mig, men der er dog en følelse, der overshiner denne – og det er min absurde trang til chokolade. TJA Ligesom kroppen har brug for søvn, så føler jeg lige pludselig min krop hungrer efter chokolade, som om det var en vigtig del af livet (overdrivelse fremmer forståelse).. hvad katten skal der ske for det? Jeg forstår det slet slet ikke.. først troede jeg bare, at PMS var en dårlig undskyldning for at spise massere af søde sager og ja dårligt humør – men måske er der noget om det? 

Jeg er som regel ret energisk i hverdagen, men hold nu fest et boooost jeg får under PMS. Jeg kan nogle gange blive lidt overgearet.. nej okay, lad os være ærlige.. RET SÅ OVERGEARET! Jeg bliver i et rigtigt drillehumør – gerne pudekamp med kæresten og JA det sker, hvilket bringer mig videre til en af mine andre meget genkendelig humørsvingninger. DOG vil jeg lige sige, den svinger ikke så meget igen.. den er ret konstant.. det er simpelthen titlen: “LIDER-BUKS”. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg har ekstremt meget lyst til sex til trods for, jeg ikke er særlig sexet i denne periode (HAHA). Behøver jeg sige mere end oppustethed, uren hud og bare det faktum, at man har menstruation.. nejnej..men ja sugarmama vil bare have GUF! På alle måder!?


PUHA DA DA, vi kommer altså godt nok tæt inden på hinanden! Jeg synes faktisk, det er utrolig sjovt at skrive sådan et indlæg, da det virkelig viser en del af mig – og hvordan jeg er UDOVER at være en fitnesstosse. Jeg er meget mere end bare en tosset fitnesspige! Jeg er også tosset på andre punkter ???

Skriv endelig dine sjove og finurlige vaner, når det er den tid på måneden. Jeg glæder mig til at høre fra jer! ?

De bedste tanker 
LP  

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    My Journey – LPFitness
    27. februar 2017 at 21:48

    […] jeg for eksempel: strækmærker (puha, stadig mit mest grænseoverskridende indlæg til dato), menstruationsfaser (masser af sjove illustrationsbilleder), 02-tals-pige (mit bedste indlæg til dato) og bl.a. mit […]

  • Leave a Reply