1 In Mig og mit liv i sus og dus

Min transformation fra 2012-2016

I øjeblikket flyver det rundt med gode idéer til blogindlæg til jer dejlige følgere, og der kom jeg til at tænke på: “Gad vide hvor stor udvikling jeg egentlig har gennemgået de seneste år” Så jeg har været på jagt way-back i mine facebook-billeder, prøv at se her:

 

img_3477

img_3462

img_3461

Jeg vidste godt, at jeg har gennemgået en transformation de seneste par år, men jeg blev glædelig overrasket! Min rejse mod sundhed og fitness har haft en stor indvirkning på mig – både kropsligt og mentalt. Jeg kan mærke stor forskel på mit energiniveau fra, da jeg ikke tænkte over, hvad jeg spiste og ikke motionerede til nu, hvor jeg har indført nye gode vaner.  Jeg er gladere og mere energifuld, når jeg spiser sundt (og ja det inkluderer også hvidt brød, smør og slik i ny og næ). Jeg er ikke fanatisk, og jeg er helt sikkert lige så vild med chokolade, som du er! (who isn’t?)  

Udover dette inspirationsindlæg vil jeg også bede jer om at komme med forslag til, hvad lige præcis du søger på en blog som min – alle byd vil modtages med kyshånd! Du er velkommen til at følge med inde på min facebook side, LPfitness.dk,  hvor der vil komme ugentlige updates og info om disse sprøde indlæg 😉

Her er lidt idéer fra nogen af jer, som bl.a. følger med på min FB-side:

 • Sunde opskrifter på farten
 • Balancen mellem sundhed og at nyde
 • Sunde aftenssnack
 • Flere træningsøvelser
 • Mentalt udmattet før og efter træning, hvad gør jeg?

P.S. Jeg har en lille side-ting, som jeg gerne vil opfordre jer til. Hvis I har hørt om den forfærdelig tragedie med Louise og lille P, så er der lavet et event til fordel for hendes minde her, hvor man den 11. november vil tænde lys for dem. Det er utrolig, at sådan nogle ting finder sted.. jeg ønsker hendes familie det bedste, og jeg synes, alle bør støtte op om dette ❤️ ??

På den note vil jeg ønske jer en fantastisk dag med
en håndfuld kærlige vibes

De bedste tanker 
LP

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  New project // Fullbody Workout – LPFitness
  1. maj 2017 at 8:55

  […] går op i sin træning og vil forbedre sin krop for år til år. I kan tjekke mit blogindlæg med mine fremskridt fra 2012-2016, hvor man kan se markant forskel på min krop. Jeg elsker træning. og nej jeg kan ikke kun lide […]

 • Leave a Reply