3 In Mine små eventyrer

Nordic Race – Høvelte 2016

IMG_1479

 

Humør-status for dagens indlæg: ? ? ?

Nogle gange kræver mine eventyrer lidt ✨ACTION✨ , og det stod den helt sikkert på i sidste weekend! Min ven, Oliver, og jeg havde besluttet os for en rematch for et Nordic Race-løb, som vi også løb forrige år! Og ja hvorfor ikke gentage en succes? Man kan jo ikke andet end at melde sig til og vær’ klar på endnu en udfordring!

Wauw hvor jeg bare elsker at blive udfordret og hoooold nu fest, det var fedt! Jeg blev dog ramt af sygdom dagen inden løbet, hvilket gjorde jeg lå syg 3 dage efter.. MEN trods det, var det en fed og mudret oplevelse, som jeg ikke ville være foruden!

Eventet foregik på militær øvelsesterrænet Høvelte, som havde nogle fede udfordringer herunder sump, skov, mose, sø, å-løb, bakker og marker – og ja faktisk havde de bare det hele!

Jeg måtte give op i nogle af øvelser,
hvordan tackler jeg det? 

Tja i nogle af øvelserne var der straf-runde (ofte i de mere udfordrende øvelser), og jeg hapsede simpelthen 3 styks straf.. og hvordan har jeg det med det? Jeg tager disse løbeudfordringer op, fordi jeg synes, det er fantastisk og samtidigt sjovt! og at jeg ikke kan gennemføre alle udfordringer giver mig faktisk bare mere lyst til at komme igen, da jeg gerne vil blive bedre til næste gang – så jeg tackler det, ligesom man skal.. med et KÆMPE SMIL på læberne! og jeg tager jo bare revanche næste gang 😉
Jeg kunne jo skrive en roman om selve løbet, men jeg tænker, at en video dækker det meget fint.. og så kan i også se mig i action, og hvordan jeg er helt oppe og køre (fordiii det virkelig var fedt!) ????

For det første TAK til Oliver for at være min Nordic-race buddy og for at motivere mig hele vejen igennem. For det andet TAK for at lave denne sprøde video, som jeg er helt tosset med! Den fanger virkelig stemningen for løbet, og hvordan vi hjalp hinanden undervejs ??

Jeg vil slutte af med et “efter”-billede, som vil give et helhedsindtryk af, hvor fine og lækre vi var efter løbet. Det øverste billede på bloggen er taget lige før løbet, og dette nedenstående billede er taget lige efter, vi løb over mållinjen.

#NordicRacefinisher
#NordicRace2016

*Piiiiiist* hold øje med bloggen i næste uge, der vil komme noget nyt på bloggen, som ikke har været der før.. SÅ spændende! Måske er du heldig?? #Clue

IMG_1505 kopi

 

De bedste tanker
LP ? ??

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  At være sig selv #LPChallenge – LPfitness
  7. september 2016 at 20:44

  […] Nordic Race – Høvelte 2016 […]

 • Reply
  GIVEAWAY // Cocktail studio – LPfitness
  21. september 2016 at 18:37

  […] Nordic Race – Høvelte 2016 […]

 • Reply
  A walk down Memory Lane // 8 år – LPFitness
  1. juli 2017 at 21:27

  […] År 2015: Jeg vandt en konkurrence hos Fitness World, hvilket bød på et forhindringsløb, Tough Viking, i Malmø på 10 kilometer. Det var SÅ hårdt, men også utrolig fantastisk! Du kan læse om et af mine andre løb her: Nordic Race 2016 […]

 • Leave a Reply