1 In Mig og mit liv i sus og dus

Min rejse til Mauritius

At rejse er at leve 

yaaaay

Hold nu feeeeest en så dejlig ferie skal man lede længe efter! Det har været et hårdt år på studiet med stress, udfordringer og en masse forvirring… (der vil nok komme et indlæg om dette – så hold øje… en lille teaser til dig: “Alt er ikke så sukkersødt, som det ser ud”). SÅ derfor havde jeg brug for et pusterum og havde besluttet at bruge ekstra penge på en kærlighedrejse med kæresten, hvor vi bl.a. fejrede vores 7-årsdag sammen – so much loooooove!

Jeg kunne skrive en heeeel roman til jer, men jeg vil “skåne” jer og vise jer en video på blot 4 minutter, hvor I vil få et indtryk af Mauritius, vores hotel, vores kærlighed og ikke mindst alt det spas, vi havde undervejs! Vær forberedt på, at misundelse kan forekomme 😉

 

★ Til jer, der alligevel higer efter liiiidt mere, kan læse min dagbog her ★

Et udsnit af min dagbog for vores lækkerhedsferie
Torsdag d. 30/6: 

Vi ankommer til Merville Beach Hotel, hvor vi fik den varmeste velkomst med kokosdrink, båret kufferterne til værelset og fik klude til at vaske os i hovedet efter en laaaaang flyrejse (17 timer.. mellemlanding i Dubai). Vi var trætte men sååå spændte på hele 14 dage på hotellet. Stranden var helt igennem fantastisk – bedre end vi nogensinde havde forestillet os. WAAAAAAUW!

Fredag d. 1/7:

Vi gik på jagt i området – et indkøbscenter vi havde set på vejen hen til hIMG_2935otellet – og min hukommelse fejlede 110%, hvor N’s (kæresten) selvfølgelig virkede med garanti til trods   køresyghed på vejen derhen. Typisk… irriterende klæbrig hjerne.. kender I de typer? (Gid det var mig!). Vi måtte derfor – mod min vilje – vende næsen mod den rigtige vej (konkurrencemennesket i mig fik et lille stik i hjertet, daaaaamn – så vandt han denne gang). NÅ PYT vi fandt indkøbscenteret og købte snacks, men så fandt vi også nogle butikker og der blev jeg forelsket i et par Ray-ban! og jeg købte dem selvfølgelig!

Lørdag d. 2/7:

Slappedag på stranden (JA TAK!). Der er en masse vandsportsaktiviteter, som er gratis – så det skal da udnyttes – og vandski stod altså øverst på listen! Lets go 🙂
Min allerførste gang på vandski gik FANTASTISK! Jeg kom op og stå uden at falde på noget tidspunkt! N var selvfølgelig ikke helt så tilfreds trods et lille fald selv (men dog på water-board og yes han er OGSÅ konkurrenceminded!) Men ja jeg var ren og skær et naturtalent, som også bliver vidst i videoen 😉

Mandag d. 4/7

Vi havde – utrolig nok – nået dagen, hvor vi ramte de 7 år sammen. AV så føler man sig alligevel gammel og er det på ingen kærestemåde.. yes vi mødte hinanden, da vi var 15 år gammel. Det blev fejret med bådtur, hvor vi så vandfald, aber, paradise Island, fik grillmad, prøvede snorkling og parasailing – ja der var fest og farver! Efter en heldagstur spiste vi lækker mad på hotellet, og N overraskede mig med blomster på sengen og champagne – ih altså, så bliver man helt nyforelsket igen!

Tordag d. 7/7

Endnu en gang blev det til afslapningsdag, hvor vi skulle prøve at få massage sammen. N blev iført de frækkeste trusser nogensinde set på ham – og ja de var værre end speedos – jeg var helt færdig af grin.. nøj altså aldrig har jeg set så lidt plads til udstyret, det var fandme sjoooovt! Det var en oplevelse i sig selv!

Mandag d. 11/7

Vi tog sammen på en oplevelsedag, hvor vi fik set koraler og en såkaldt “koral-hjerne”, som kun findes på Mauritius og i Australien (VIIILDT!), nationalt museum, fik hjemmelavet frokost fra vores chauffør (en fantastisk sød Mauritisk mand), som også fortalte om kampen om Mauritius, hvor franskmændene og englænderne kæmpede en brag kamp mod hinanden – lidt kulturel skal man vel være? 😉
Vi sluttede af med en shoppetur – hvor jeg gik liiidt amok – og fik en masse lækre sager bl.a. en hvid buksedragt og en mintgrøn blazer. Vi endte med at spise ude på Nandos, hvor det åbenbart var et chili-sted, hvor den milde burger IKKE var mild, den var HOOOOT! Så pas på deres milde burgere på Nandos!

13770389_10154438464407871_1298943008239534700_n

Onsdag d. 13/7

Afslapning skal ikke undervurderes, så det gjorde vi selvfølgelig endnu en gang! Men prøvede vandski igen og prøvede bådtrækkeri på en lille oppustet gummiplade (Hvad katten hedder det??). Trods mit manglende ord for vandsporten handlede det om at holde rigtig godt fast og JA vi røg begge af, men han røg altså først (Wuhuuu I WIN). N fløj godt op i luften den ene gang, hvilket resulterede i, at der ikke var så meget vægt på, så tog vinden under gummipladen og jeg slap jo ikke – for jeg er jo et konkurrencemenneske, men endte ud i en kæmpe mavepuster! Puha… men ja det var også oplevelse, som jeg ikke vil glemme.

 

En uforglemmelig rejse med min kærlighed!

bye bye

Gode sommervibes og de bedste tanker 
LP 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    A walk down Memory Lane // 8 år – LPFitness
    1. juli 2017 at 21:30

    […] År 2016: Her ser du et af de MANGE billeder fra vores kærlighedsferie til Mauritius. Nysgerrig efter mere? Click her […]

  • Leave a Reply